Personopplysninger

Verkstedveien Eiendom AS er det juridiske navnet på Sjøkanten Senter, og er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Vi er opptatt av ditt personvernet og bestreber oss alltid på å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Sjøkanten Senter sitt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som nettsiden samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta policyen på Nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettsiden vår ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Sjøkanten Senter behandler, omfatter ditt navn, kjønn, din fødselsdato, din e-postadresse, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.

Hvordan kommer vi til å bruke dine personopplysninger?

Opplysningene skal kunne brukes for identifikasjon, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å sende post, SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon om du ikke har valgt deg bort fra slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og for å forbedre Nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser.

Bruken av personopplysningene dine vil kunne føre til at opplysninger behandles sammen med opplysninger i andre registre både i og utenfor EU, og at dine personopplysninger overføres og behandles av andre selskaper i Sjøkanten Senter sitt konsern for de formålene som er beskrevet tidligere i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Opplysningene vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. Behandlingsansvarlig er alltid ytterst varsomme når det gjelder slik bruk.

Hvis hele eller deler av Sjøkanten Senter sitt forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Behandlingsansvarlig bruker Googles annonsetjenester for å få ett bilde på hvordan besøkende bruker nettsiden. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?

For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetstiltak. Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger som for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettleseren. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. Nettsiden bruker også, for eksempel, SLL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.

Kameraovervåking

Senteret er kameraovervåket. Dette gjøres for å forebygge og avdekke straffbare handlinger, samt skape et trygt senter for våre kunder. Innsyn og sletting av opptakene behandles i tråd med personopplysningsloven og interne rutiner.